Dentway

Inom kategoring tandblekning för hemmet är Dentway en av Nordens ledande tillverkare med över 100 000 sålda produkter i olika länder. Grundat 2005 med huvudkontoret i Stockholm säljer de sina egna produkter men även andras mer välkända så som SB12.

 

Utbudet

En välfyld hemsida med ett stort utbud av olika produkter för munhälsa tillsammans med tandblekning. Du hittar bland annat de mest populära produkterna tandskenor, stripes och pennor. Med deras startkit får du allt du behöver för att komma igång, du får även med en smidig box med bruksanvisning. Vill du köpte refills eller andre tillbehör hittar du även dessa här!

(lista alla 3 metoder från dentways)

Dentways produkter är fria från peroxid vilket ger en blekningsgel som är mycket mildare för både tänder och tandkött. Enkelheten är något som Dentway har satsat på och det syns på deras hemsida. Du kan se beskrivningar tillsammans med bilder för varje produkt vilket underlättar för dig som inte tidigare blekt tänderna hemma.

Du hittar även andra produkter för vanlig munhygien hos Dentway så som tandborstar, krämer och medel mot dålig andedräkt.

Priser och garanti

Liksom de andra produkter vi rekommenderar har även Dentway väldigt rimliga priser i förhållande till sin goda kvalitet. Förutom ett bra pris får du även en nöjd-kund garanti när du handlar via deras webshop!

Användarvänligt

Hos Dentway handlar du trygt och säkert utan krångligheter. Efter du valt dina produkter och de hamnat i varukorgen väljer betalningssätt. Det finns ett stort urval av alternativ så som kortbetalning via Visa eller MasterCard samt PayEx och Klarna faktura. Vill du handla på avbetalning är inte det något problem.

Fri frakt

Handlar du produkter för över 400 kr behöver du inte betala för fraktkostnaden och du kan räkna med att få dina varar inom 2 arbetsdagar. Vill du handla från utlandet går även det bra.

Ångerrätt

Du har en ångerrätt på 14 dagar när du handlar hos Dentway. För att ångra ditt köp meddelar du dem via deras kundtjänst. Glöm inte bort att du även har en nöjd-kund garanti som du kan använda på dina förstagångsköp. Blir inte dina tänder vitare efter 10 dagars bruk av deras produkter får du kostnadsfritt mer blekgel hemskickat!

Kundtjänst och rådgivning

Har du några frågor om användnig eller produkter kan du vända dig till deras kundtjänst via e-post som du hittar på hemsidan. Vill du hellre ringa dem går det också bra, oftast får du svar på dina frågor inom 2 dagar.

Dentway erbjuder utöver deras kundtjänst även rådgivning för tandblekning av tandsköterska. Dem får du lättast tag i via e-post från deras hemsida.

Vår bedömning

Hos Dentway får du det du förväntar dig och du kan lita på dem. De bidrar med kundrecensioner, produktinformation samt före och efterbilder för att styrka deras trovärdighet. Även deras rådgivning visar på att du är i goda händer! De erbjuder bra produkter för tandblekning hemma till lika bra priser. Vi rekommenderar alla deras produkter men framför allt deras startkit!