Dentaworks recension

dentaworks startpaket
Vårt betyg: 4,8/5
4.8/5
RESULTAT
PRIS
LEVERANS
UTBUD
TROVÄRDIGHET
 • 100% Peroxidfri
 • Kliniskt testad
 • Stort utbud av olika produkter
 • Snabb leverans
 • Nöjd-kund garanti
 • Fri frakt

Startkit för tandblekning av Dentaworks

 • Dentaworks tandblekningsgel 20 ml (räcker till ca 56 behandlingar)
 • 3 st Dentaworks Soft tandskenor (BPA-fria)
 • Dentaworks förvaringsbox för tandskenorna
 • Tandnyanskarta för att lätt se resultat
 • Manual på svenska med enkla instruktioner
600 kr
 • Leveranstid - 1-2 arbetsdagar
 • Betalning via kreditkort, trustly eller faktura
betalning 2

Dentaworks recension

Hos Dentaworks hittar du kompletta paket för tandblekning, både som tandskenor och strips. Deras blekningsmede tar bort missfärgade och gulfärgade tänder. Deras gel är pH-neutral och är framför allt fri från peroxid, parabener, BPA och trietanolamin som är ett hormonstörande medel, vilket är mycket bra. Med deras gel kan du enklare få bort fläckar från tänderna och resultatet blir jämnt och fint. Fördelen är att även konstgjorda tänder går att bleka och tandställningar, bryggor, kronor och fyllningar tar inte skada av medlet. 

 

Tandskenorna från Dentaworks är gjorda av genomskinlig plast och är aningen mjukare och mer bekväma än andra tillverkares skenor. Du formar enkelt skenorna genom att lägga dem i ett varmt vattenbad för att sedan bita tag i dem så att de anpassas efter just dina tänder. Möjligheten finns även att omforma skenorna om du skulle vilja det. I kittet får du med 10 ml tandblekningsgel som kommer att räcka till ca 30 behandlingar. Du får även med 3 tandskenor, nyanskarta, och en smidig förvaringsbox.

hemsida

 Nöjd-kund garanti!

Tillverkaren vill att deras kunder ska uppleva bra produkter och bli nöjda med resultatet de ger, därför erbjuder Dentaworks en nöjd-kund garanti för alla deras kunder! Fördelen med Dentaworks är att de har en egen tillverkning av produkterna vilket de har möjlighet att producera i stora volymer, därför kan de erbjuda bättre priser tillsammans med sin garanti.

 

Deras produkter

Det finns en mängd olika produkter på Dentaworks hemsida att välja mellan. Allt från enkla startkit med allt du behöver, till strips och påfyllning av blekningsgel. Perfekt oavsett om du är nybörjare eller tidigare redan blekt tänderna. Hos Dentaworks hittar du de tre mest populära produkterna för att bleka tänderna hemma.

 • Tandskenor
 • Strips
 • Pennor

Ibland erbjuder de även en extra tandblekningspenna exempelvis vid köp av ett startpaket, riktigt bra! Denna kan du använda till att bleka eller bättra vissa tänder om du skulle känna för det.

Förutom produkter för tandblekning säljer de även munvårdsprodukter så som tandtråd, munskrapor, preventivt medel mot tandsten, bettskenor och färgtabletter mot karies. Hos Dentaworks hittar du allt du behöver, och lite till!

 

Frakt och betalningssätt

En stor fördel med att handla hos Dentaworks är att du inte behöver betala frakten. Dessutom levererar de produkter till länder så som Frankrike, Storbritannien, Österrike och Åland. Om du beställer från Dentaworks kan du förvänta dig en leveranstid på ca 1-2 arbetsdagar om du bor i Sverige.

Det finns flera betalningssätt att välja mellan. Du kan använda ditt betalkort från MasterCard och VISA, din internetbank med direktbetalning eller ta det på faktura. Dock kostar det 19kr via faktura och den ska vara betald inom 21 dagar. Alternativet att dela upp din betalning finns också och då betalar du minst 50kr med en aviavgift på 29kr och med en årsränta på ca 20%.

14 dagars ångerrätt

Du har har rätt att ångra ditt köp i 14 dagar efter det att du fått ditt paket. För att lämna tillbaka paketet/varan måste paketet vara obrutet och det måste även godkännas av inspektör på Dentaworks.

Kundservice

Vill du kontakta Dentaworks gör du det lättast via tandblekning.com eller via deras e-post. Tyvärr finns det inget telefonnummer att ringa.

Priser

Priserna för Dentaworks produkter säger dem sjäva är lägre än andra märkens. Detta beror mycket på vilken produkt man jämför med, men över lag är Dentaworks ett av de billigare märkena som ändå håller god kvalitet!

Du får ett startpaket för endast 495kr vilket innehåller allt du kan tänka dig behöva, billigare än hos tandläkaren!

Enkel användning

På Dentaworks hemsida hittar du enkel och tydling information om hur du använder deras produkter, och det krävs ingen förkunskap! Du hittar flera olika produkter och hur du använder just dem så att du lättare kan hitta den metod som passar dig bäst. Du hittar bland annat information om tid, resultat, hur det funkar och vad man ska vara noga med. Som alltid är det bra att även läsa bruksanvisningen som kommer med produkten, och det gäller även för tandblekning!

Säkerheten

En ytterligare stor fördel med Dentaworks produkter är att de är 100% fria från karbamidperoxid, väteperoxid, TriEtanolAmin mm som tidigare var vanliga i en del tandblekningsprodukter.

Det ämne man kan hitta mest info om är peroxid som är ett mycket vanligt förekommande ämne inom all typ av blekning. Överanvändning eller felanvändning av peroxid kan ge frätliknande skador och därför är det bra att de inte finns i din mun.

tänderna hos dentaworks

Resutat och recensioner

Vill du hitta mer information om resultat eller läsa fler recensioner bör du kika in på deras hemsida, där hittar du även före och efter bilder. Förutom det ovan nämnda hittar du ytterligare info rörande tänder och munhälsa.

Vår bedömning

Med egentillverkning av produkter som bidrar till låga priser, hög kvalitet och skonsamt innehåll rekommenderar vi DentaWorks produkter. Har du aldrig provat tandblekning tidigare kan vi framför allt rekommendera ett av deras startkit.