Startkit

Den bländande ljus kändis-leende av dina drömmar kan bli din med pärlvita tänder Tandblekning Starter Kit.

Vår DIY hemma tandblekning kit är professionell nivå, smärtfri och mycket lätt att använda. Vi är säker på att du kommer att se fantastiska resultat från Pearly Whites Starter Kit, som har allt du behöver för att bleka hemma.

Dina selfies kommer att tacka dig för det!

SAFE & smärtfri
LÄTT ATT ANVÄNDA
VÄRDE FÖR PENGARNA

VAD BRUKAR INGÅ?

2 x 3 ml Whitening Gel – 35% karbamidperoxid (8-10 använder)
2 x Moldable Brickor – för både topp- och botten tänder
1 x LED Light – aktiverar blekning gel och snabbar upp blekningsprocessen
1 x Färgkarta – se förloppet din kändis leende
1 x Bruksanvisning – en fullständig lista med instruktioner för bästa och säkraste vitare resultat

VARFÖR VI ÄR BÄST

Framröstad Australiens mest populära hemma tandblekning varumärke, pärlvita tänder använder endast de högsta kvalitet ingredienser i vår blekningsgel och vi säljer inget annat än högsta kvalitet produkter. Vi är stolta över våra otroliga resultat och älskar att se våra kunders strålande recensioner . Få en pärlvita tänder Tandblekning Starter Kit nu och se vilken skillnad det kan göra dina #pearlywhites.

FRAKT

FRIA USA som SÄNDER
Alla beställningar levereras från vår Los Angeles lager
Beställ före 11:00 PST för samma dag sjöfarten

Kit för tandblekning hemma som funkar

För att uppnå glödande, vackra tänder du önskar, måste du hitta ett prisvärt alternativ för tandblekning hemma som passar din budget och kommer snabbt att ge betydande resultat. En at-home vitare kit är en av de mest populära val eftersom det kan ge en ljusare leende på kort tid, vanligen på bara några dagar, och med upprepad behandling under flera veckor kan uppnå detta mousserande, Hollywood kändisar leende .

Även om blekning gel i över disk (OTC) satser är snabbverkande, de i allmänhet kommit till en mycket lägre kostnad än i office blekning hos tandläkaren eller tandvård dispens kit, eftersom de inte kräver en tandläkarbesök eller ta upp en tandläkare tid. De pärlvita tänder bleka at-home kit erbjuda användarna ganska dramatiska resultat, med tänder ser många nyanser ljusare vid slutet av behandlingsperioden. Det är viktigt att komma ihåg att tänder är en naturlig elfenben skugga och blir gulare med åldern, och så de resultat du ser beror på hälsa och naturliga färgen på dina tänder.

Hur man använder ett startkit för att bleka tänderna

Dessa OTC-kit kommer med allt du behöver för att hjälpa dig att bleka tänderna hemma. Först kommer de med en hög kvalitet dental grad gel som kommer att lätta tänderna till önskad nyans. De kommer också med formbara fack som du placerar gelen in innan du sätter i magasinet i munnen. Dessa brickor bör passa väl över tänderna för att säkerställa att peroxid produkten stannar nära mot tänderna, vilket garanterar de bästa resultaten och bidrar till att undvika eventuella känslighet som kan orsakas av gelen kommer i kontakt med tandköttet eller mjuka vävnader i munnen .

För att få de resultat du vill, är det viktigt att läsa instruktionerna noggrant innan du börjar behandlingen. Detta kommer att låta dig veta hur mycket av tandblekning produkt att använda, hur man tillämpa den, och viktigast av allt, hur lång tid för att hålla den i munnen under varje blekning session. Du hittar Pearly Whites kit instruktioner inuti eller på lådan samt en instruktionsvideo här.

FÖRDELAR OCH NACKDELAR MED WHITENING AT HOME

Att välja att bleka tänderna hemma kommer med några stora fördelar och några nackdelar. Här är några fördelar och nackdelar att överväga när utforska huruvida eller inte köpa en OTC dental whitening produkt:

  1. Pro – du förbättra utseendet på dina tänder, och du kan börja direkt. Eftersom pärlvita tänder kit finns tillgängliga online med fri leverans över hela USA, kommer du att kunna starta behandlingar så fort du får din kit.
  2. Pro – de är extremt budgetvänlig. Du får välja pris punkt från de olika produkter som finns. Detta innebär att du kan välja en produkt enligt vad plånboken klarar.
  3. Pro – de är ganska enkla. Våra kit kommer med detaljerade och hjälp instruktioner vilket innebär att du kommer att kunna använda dem på rätt sätt utan några problem eller förvirring.
  4. Con – du kan inte få de resultat du önskar om dina tänder är extremt färgas eller om du har underliggande tand eller orala hälsofrågor. Om du är rädd att detta kan vara fallet, är det bäst att kolla med din tandläkare och be deras råd.
  5. Con – med vissa at-home kit du kanske inte se resultatet så snabbt som du kanske med vissa typer av tjänstgörande behandlingar på tandläkaren. Det är därför vi alltid se till att de pärlvita tänder kit använder samma tand kvalitet ingredienser som finns på de flesta tandläkare.

Varje at-home vitare produkt kommer med bra instruktioner som kan hjälpa i beslutsfattandet. Du måste bestämma hur mycket du vill spendera, hur snabbt du vill se resultat, och hur dramatiskt annorlunda du vill att din leende se. När du har bestämt dig, kan du kontrollera tillgängliga produkter för att hitta de vitare metoder som matchar dina krav.

Kostnaden för vitare tänder hemma

Du bör överväga din budget innan du väljer en metod för vitare tänder hemma. Även om det finns ett brett utbud av produkter och behandlingar där ute, gör inte varje lösning känsla för varje person. Till exempel skulle det inte vara meningsfullt att betala hundratals dollar för tjänstgörande behandlingar i en tandklinik om du bara har några slöhet eller yta fläckar på emaljen.

Den billigaste tandbleknings alternativ finns saker du kan plocka upp på apotek som blekning tandkräm eller vitare munvatten eller sköljningar. Dessa metoder är vanligen mindre potenta eller inga egentliga blek ingredienser och därför kostar mindre. Detta innebär också att det kommer att ta längre tid, ibland veckor eller månader av kontinuerlig användning, för att se någon signifikant förbättring i tand skugga och det är osannolikt att du kommer att uppnå så stora resultat som du skulle från mer kraftfulla peroxid baserade produkter. Tandläkare varnar överanvändning av blekning tandkräm eftersom de kan vara slip till tandemaljen som i sin tur orsakar känslighet kan.

Med hjälp av en OTC gel kit har vanligtvis starka bleknings ingredienser, såsom karbamidperoxid, men eftersom det kostar en bråkdel av blekning hos tandläkaren eller kosmetisk tandvård klinik, är det ett populärt alternativ som inte bryts banken.

På samma sätt blekmedel i blekning strips – vanligtvis nästa mest prisvärda alternativet – kommer att variera, vilket kan göra priset varierar kraftigt. Om detta är den typ av produkt du letar efter, Pearly Whites erbjuder en unik blekning strips produkt speciellt framtagen för personer som lider av ilningar i tänderna. Våra remsor kombinera den naturliga vitare effekt av aktivt kol och de antibakteriella egenskaperna hos kokos för en mild, mer naturlig behandling.

TOOTH SHADES GUIDE

Hur vita tänderna ser efter du börjar använda en dental whitening produkt eller behandling hos tandläkaren kommer att bero på vilken metod du använder och den naturliga färgen på dina tänder. Normalt, om du använder en butik köpte produkt som en tandkräm eller munsköljmedel du kan bara se en liten förbättring av en nyans eller två.

Om du investerar lite mer tid och pengar på en tandblekprodukt, kommer du troligen se en mer dramatisk effekt. At-Home kit eller en professionell kosmetisk tandvård behandling kan ge dig ett leende som är upp till 5 eller flera nyanser ljusare, beroende på kvaliteten på den produkt du använder. Än en gång kommer de resultat du ser också är starkt beroende av vilken färg dina tänder är naturligt, och hur färgade de var när du började.

TANDLÄKARE DISPENS VS ÖVER DISK PÅ HOME WHITENING KITS

Att få ljusare tänder innebär att du behöver göra mer än att bara ändra din kost och stoppa vanor som orsakar missfärgning. Du måste ta itu med tand fläckar som redan har byggts upp. Det är där tandblek i allmänhet, och inrikes kit i synnerhet, kan vara en livräddare.

När det gäller blekning kit finns det två alternativ: tandläkare ut (professionella) och över disk (OTC). Här är vad du behöver veta om båda.

Professionell nivå, eller tandläkare ut, kit kommer med kraftfulla gel som innehåller effektiva blekmedel. Ofta kommer dessa geler placeras i fack som passar tätt över tänderna, hålla blekmedel i nära kontakt med fläckar på tänderna. De höghållfasta ingredienser som används i dessa kit innebär oftast att din tandläkare kommer att behöva beställa kit genom ett företag och ge den till dig tillsammans med detaljerade instruktioner för hur du använder dem.

Kostnaden är vanligtvis ganska lite högre än OTC-alternativ och resultaten är inte alltid bättre när andelen blekmedel varierar kraftigt i både professionella och OTC-kit. Den Pearly Whites Professionell tandwhitening kit innehåller 35% CP (ungefär 12% HP).

Den kvalitet och passform av gel facken kommer också att göra en skillnad för hur framgångsrik blekning är. Medan vissa tandvård-dispens kit använder laboratorie formar av dina egna tänder för att säkerställa en perfekt passform, många använder formbara brickor som kommer med instruktioner för dig att göra intryck av tänderna, och vissa innehåller helt enkelt standardmagasin som är ”one size fits all ”.

OTC at-home whitening kit är ett mer kostnadseffektivt alternativ. Ungefär som den professionella kvalitet kit, dessa produkter innehåller blekmedel för att hjälpa dig att få ljusare tänder och de brukar komma med gel brickor som passar in i munnen hjälper till att hålla gelen mot tänderna. Som med tandläkaren ut kit kommer styrkan i gel och kvaliteten av facken till stor del avgör hur framgångsrik era ansträngningar är. Det finns ett antal olika märken och kit alternativ på marknaden, både på nätet och i butiker och effektiviteten bör noggrant innan du köper. Online vittnesmål – och före och efter bilder – kan vara till hjälp för att avgöra vilka at home produkt fungerar bäst. Pearly Whites har över 40.000 registrerade medlemmar och du kan läsa deras vittnesmål och synpunkter på vår hemsida produktsidor.