Letar du efter en tandläkare i Stockholm?

Vi har en modern och vänlig tandvårdsklinik i centrala Stockholm. Våra tjänster omfattar alla aspekter av reparativ och kosmetisk tandvård behandlingar. Vi talar flytande engelska vid vår klinik center.

Ring oss eller skicka ett e-mail till oss och vi kommer gärna hjälpa dig på alla möjliga sätt.

stockholms tandläkare

General och akut tandvård

Clinic Center är en högkvalitativ allmän och akut tandvård i centrala Stockholm. Vi är en professionell och prisvärd privata tandläkarpraktik som erbjuder ett brett utbud av tandvård, inklusive kosmetika, orthodontic, parodontologi, endodontisk, implantat och kosmetiska tandblekning behandlingar, bland annat specialist tandvård. Vi använder det senaste inom dental expertis och teknik för att se till att du får de högsta normerna för tandvård som finns idag.

Fyllningar behandling  

Tandfyllnings är en effektiv behandling för karies, och även för att reparera en sprucken eller trasig tand, eller en som är sliten. Våra tandläkare anpassade skulptera varje påfyllning som används för att återskapa den ursprungliga tand form, färg och styrka.

Tandimplantat

Tandimplantat kommer att permanent ersätta förlorade tänder eller proteser. Vi är en av Stockholms ledande tandvårdskliniker för kvalitet till rimliga kostnader tandimplantat. Vi erbjuder diagnostiska bildspråk skannar att noggrant kontrollera en patients lämplighet för dentala implantat, sinus och bentransplantation och andra rekonstruktiva behandlingar. CT scanning är ett ovärderligt verktyg för ett lyckat resultat som kommer att pågå. Kontakta vår klinik och komma in för en kostnadsfri konsultation.

Kronor

En krona är en konstgjord restaurering placerad över en befintlig tand. Det används ofta för att bevara en försvagad tand, för att ersätta en stor fyllning när otillräcklig tand kvar, eller för att täcka en dåligt utformad eller missfärgade tänder.

Periodontal sjukdomsbehandling

Vi är experter på behandling av tandlossning. Vi erbjuder parodontal behandling med betoning på att upprätthålla oral hälsa. Om du har fått diagnosen parodontal (tuggummi) sjukdom, är den goda nyheten att det ofta kan behandlas framgångsrikt. Du behöver inte förlora tänder till parodontala sjukdomar.

Root canal behandling

Rotfyllning eller rotbehandling – behandling sker på insidan av tanden – är nödvändig när massan blir inflammerad eller infekterad. Förfarandet innebär att ta bort det skadade området av tanden (massan), rengörings- och desinfektionsmedel det och sedan fylla och försegla den.

Prisvärd tandvård och tandblekning hemma i Stockholm

klinikHär på tandblekning stockholm tandklinik vi har ett team av mycket erfarna kosmetiska tandläkare som kan hjälpa dig att uppnå leende av dina drömmar. Vårt in-house team är bland de mest erkända i Stockholm. Vi har kompetens och erfarenhet för att ersätta enstaka saknade tänder till full mun leende makeovers (tand facelift) för dem med flera saknade tänder eller inga tänder.

Vi erbjuder ett brett utbud av moderna system och metoder för tänderna riktning, och stängnings mellanrum mellan tänderna. Vi använder det senaste inom 3D datoriserad bildspråk för att skapa en serie av tydligt se-thru tänder aligners eller ”nästan klar hängslen”. Genom att använda dator imaging, har vi möjlighet att skapa vackra naturliga ser leenden som är unikt utformade för dig.

Vi är en välkänd tandblekning tandvårdsklinik center. Vi erbjuder det senaste inom ZOOM tandblekning, och även hem vitare för långsiktiga resultat.

Andra dentala tjänster som tillhandahålls av våra tandläkare och tand personal

  • Oral hälsa screening
  • Omfattande reparativ vård
  • Broar, fasta och flyttbara apparater
  • barntandvård
  • Geriatric tandvård
  • Ortodonti (på våra GPR hemvist kliniker)
  • Oralkirurgi
  • Munvård för speciella behov patienter

Priserna

Kampanjer! Boka en standard tandläkarundersökning med tandrengöring för endast $. 690, – (oridnær pris kr. 890,-). Främjandet gäller för alla nya patienter fram till den 20 mars 2019. Order här .

Tillsammans hittar vi den optimala tandvård anpassad till dig och din ekonomi . Vi har direkt uppgörelse med Helfo, och hjälper dig med alla försäkringar återbetalning kan du ha rätt till. Vi erbjuder även faktura och delbetalning lösningar. Nedan finns en översikt av våra ordinarie priser. Skicka oss ett utredning om det är något du tycker är oklart. Ta vägen ut prisinformationssidan våren, här hittar du bland annat information om våra rabatter och mycket mer.

Dental Trine Walberg Winger Suresnes och Ina Kornelia Åteigen

_________________

Standard undersökning

En diagnostisk undersökning, där vi undersöker de tänder för synliga skador, plack, samt begynnande karies, mukosala sjukdomar och eventuella orala sjukdomar, såsom periodontit. Och vi har 4 röntgen av tänderna, så att vi kan upptäcka eventuella dolda problem. Nu $. 690, – (ord. pris 890,-) . På beställning, vänligen använd vår kontaktsjema och förtydliganden önskat alternativ.

____________________________

Utredning

Standard undersökning + luftflöde +  OPG bild (vid behov). Luftflöde avlägsna beläggningar och overflatemisfarginger. Tänder salt blåses med vatten och natriumbikarbonat. Missfärgning av snus, vin, kaffe, etc. bort. Resultatet är slätare, renare och vitare tänder. Också tas på indikationen panoramaröntgen (OPG) av tänderna, tandrötter och käftarna. Detta för att kunna upptäcka rotbetennelser och andra sjukdomar relaterade till tänder och käke. Nu $ 1290, – (ord. pris kr. 2180,-) . På beställning, vänligen använd vår kontaktsjema och förtydliganden önskat alternativ.

_________________________

Utredning PREMIUM

Utredning frisk + professionell tandblekning . Genom blekning tagit en snabb intryck av tänderna med en av våra tandläkare som specialiserat sig på estetisk tandvård. Vi tillverkar så blek skenor som är individuellt anpassade till din käke. Din tandläkare kommer att ge dig en grundlig instruktion på kliniken. Nu $. 2490 – (ord. pris kr. 4885,-) . På beställning, vänligen använd vår kontaktsjema och förtydliganden önskat alternativ.

allmänna tjänsterpriser från
röntgenbild146
Panoramaröntgen / OPG790
Hygienetillegg per behandling125
Hygien Ytterligare associerad med kirurgi / extraktion350
Luftflödet från prospektering250
Airflow som egenbehandling500
bedövning167
Undersökning av fyra röntgen och tandvård rengöra890
Grundlig rengöring av tänder690
Rengöringsmedel tänder (pyre / tandköttssjukdomar)590 (överskott)
akut Investigation499
Restorativespriser från
Tand färgad fyllning , en yta1 110
Tand färgad fyllning , två ytor1 385
Tand färgad fyllning , tre ytor1 680
Tand färgad fyllning , fyra ytor eller flera1 990
tillfällig fyllning440
Krone/bropriser från
Krone , metall / keramik4500 + tandtekniker
inlägg4499 + tandtekniker
Fasader / laminat, stolpar4990 + tandtekniker
Bryggdel, pelare / party tand4599 per punkt + tandtekniker
Tannimplantat18 000 till 25 000 inkl. Tandtekniker
Proteserpriser från
Tandprotes, en käke (protes)9900 + tandtekniker
Dental Prosthetic övre och undre käken (komplett)15900 + tandtekniker
Partiell protes, en käke11990 + tandtekniker
rotfyllningpriser från
Rotkanal , en kanal2 500
Rotkanalen , två kanaler3 000 – 3 600
Rotkanalen , 3 kanaler4 799
Kirurgipriser från
Borttagning av visdomstand eller djup rot2065 (avdragsgill, återbetalning subtraheras)
Tandutdragning (extraktion), Single890
Tandutdragning (extraktion), komplicerad1 790
Søvnapnéskinne (snarkning skena)priser från
Søvnapnéskinne (snarkning skena)8000 + tandtekniker
bitit Trackpriser från
bitit Track2990 (avdragsgill, återbetalning subtraheras)
Narkosebehandlingpriser från
NarkosebehandlingI samförstånd med tandläkaren
osynliga hängslenpriser från
Inman Linje17 000 – 23 000
Invisalign 20 000 -40 000
tandblekningpriser från
Vitare (hem blekning), båda käkarna3 990
inte uppfyllspriser från
Tidsdebitering, 30 minuter450
Tidsdebitering, 60 minuter900